Business Coach Woerden

Wat is een Business Coach?

Start je een bedrijf in Woerden of verhuis je naar Woerden dan kun je met je bedrijf tegen onbekende zaken aanlopen waar je zelf misschien niet direct het antwoord op weet. De Business Coach kan hier bij helpen. De Business Coach heeft affiniteit met het ondernemerschap en door zijn/haar ervaring weet de Business Coach als geen ander waar je als ondernemer rekening mee moet houden. De Business Coach helpt je op weg in Woerden bij het starten van een onderneming,  het leggen van verbindingen en het kennismaken met bestaande netwerken. Hij/zij helpt je bij het succesvol maken van je onderneming.

Ondernemersacademie

Naast het aanbod van een individueel traject is er vanaf september 2016 ook de mogelijkheid deel te nemen aan de Ondernemersacademie het Groene Hart. De academie biedt in zeven dagdelen een totaalpakket aan ondernemersvaardigheden. Professionals op het gebied van marketing, financiën en verkoop geven inzicht en kennis op hun vakgebied en specifieke aanvullende training op de ondernemersvaardigheden. De groepen variëren van 5 tot max. 8 deelnemers. Voor meer informatie, neem contact de business coach.

Wat is het doel?

Bedrijven en ondernemers zijn belangrijk voor de lokale economie. Meer ruimte voor ondernemen heeft een positief effect op de economie. De Business Coach helpt (startende) ondernemers en heeft zo een toegevoegde waarde voor de lokale economie.

De Business Coach heeft  specifieke aandacht voor jou en je onderneming op individueel niveau. Een traject bevat een introductiegesprek en (max.) vijf coaching sessies.

De Ondernemersacademie biedt meer informatie per onderwerp en leren van de ervaringen in een groep. Het doel van beide mogelijkheden is dat jij succesvol je onderneming kunt starten en zo op jouw manier ook een toegevoegde waarde biedt aan de lokale economie.

Wat is het resultaat?

Het resultaat na deelname aan  het programma van de Ondernemersacademie Het Groene Hart: elke deelnemer heeft een panklaar ondernemingsplan, getoetst door verschillende experts, op het gebied van haalbaarheid en realisatie. De ondernemer heeft vaardigheden opgedaan op het vlak van persoonlijke groei. Het plan is gepresenteerd door de deelnemers aan een vakjury, die op verschillende manieren naar het plan en de ondernemer kijken en feedback geven.

Bij de individuele trajecten staat jouw ondernemingsplan centraal en na afronding is deze aangepast aan de hand van de inzichten die jij samen met de Business coach hebt opgedaan.

Hoe gaat het in zijn werk?

De gemeente vindt het belangrijk dat jij als ondernemer succes hebt  in Woerden. Daarom subsidieert de gemeente deze twee initiatieven. Hiermee leg je een eerste basis voor jouw zelfstandig ondernemerschap.

Als je in aanmerking komt voor een subsidie, bedragen de kosten slechts € 300,- in plaats van € 600,-. Dit geldt zowel voor een individueel traject als voor deelname aan de academie.

Dus heb je serieuze plannen om een bedrijf te starten in Woerden, maak gerust een afspraak met onze Business Coach.

Wie is de Business Coach?

De Business Coach heeft ervaring als ondernemer en coach. Als je klikt op de naam of foto, kom je bij hun voorstelpagina. Schroom niet om  contact met hen op te nemen! Zij helpen je graag op weg naar  succesvol ondernemerschap in Woerden.

      Rina Mulder                   

         

 

Meer informatie

Rina Mulder
rina@secrans.nl
06 55858334
www.secrans.nl
nl.linkedin.com/in/rinamulder/
 
 
Lees hier het ervaringsverhaal van Raymond
 
 
Lees hier het ervaringsverhaal van Fenneke en Irma