Ondernemersacademie

Van starter naar volwaardig zelfstandige met Ondernemersacademie Het Groene Hart.

Startende ondernemers opleiden en begeleiden naar volwaardige zelfstandigen die hun passie kunnen waarmaken, dat is wat Ondernemersacademie het Groene Hart kan betekenen. Business Coaches Rina Mulder en Edward Tuheteru signaleerden de behoefte aan een programmatisch en duurzaam traject. Bij de Ondernemersacademie leert men van elkaar.

Ondernemersacademie Het Groene Hart biedt een programma van 7 dagdelen, verdeeld over 12 weken. Een traject waarbij (startende) ondernemers van elkaar leren en waar op verschillende aspecten van het ondernemerschap dieper wordt ingegaan. Het programma staat voor inspiratie, motivatie en ontwikkeling van het ondernemerschap. De bedoeling is dat deelnemers binnen 3 jaar voldoende inkomsten uit hun onderneming kunnen halen voor hun levensonderhoud. Het programma draagt bij aan de ontwikkeling die de deelnemer door maakt. Het maakt de training persoonlijk, praktisch en direct toepasbaar op zijn of haar onderneming.”

Behoefte
De Business Coaches Rina Mulder en Edward Tuheteru startten in maart 2014. Als ervaren ondernemers begeleiden zij (startende) ondernemers in diverse trajecten. Daarnaast ontwikkelden zij een workshop die zeer succesvol bleek en nu voor het derde jaar is opgenomen in het programma van de Volksuniversiteit. Rina en Edward signaleerden dat er aanvullend behoefte is aan een duurzaam programma waarbij ondernemers kennis, kunde en ervaring met elkaar delen, sparren en van elkaar leren. De training is ook bedoeld voor zzp-ers die al wat langer voor zichzelf bezig zijn, zodat zij opnieuw energie vinden en hun focus verbeteren.

Rina Mulder, Business Coach Woerden Werkt!: “De bedoeling is de training op termijn te ontwikkelen naar een structureel programma voor en door ondernemers. Waar mogelijk, halen we naast professionals, inspirerende gastsprekers uit het land om hun kennis en ervaring op het gebied van ondernemen met de deelnemers te delen.”

Zelfvertrouwen
Gemeente Woerden vindt het belangrijk ondernemerschap te stimuleren. Deelnemers aan de Ondernemersacademie die uit gemeente Woerden komen, ontvangen dan ook een bijdrage in de kosten.

Hans Haring, wethouder economische zaken: “De Business Coaches zijn in het leven geroepen om de economische activiteit in de gemeente Woerden te stimuleren. Ondernemersacademie Het Groene Hart is hier een mooie aanvulling op.”

Yolan Koster, wethouder sociaal domein: ”Als deelnemers na afloop van het programma niet meer afhankelijk zijn van bijvoorbeeld de Bbz geeft dat hen zekerheid en zelfvertrouwen.”

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan de Ondernemersacademie? Aanmelden kan via edward@lwtcompany.nl . De ondernemers die gebruikmaken van de BBZ, kunnen zich aanmelden via hun contactpersoon bij FermWerk.

Voor meer informatie bel met 0655-858334 (Rina Mulder) of 0654-222000 (Edward Tuheteru).