Pak Je Kansen!-dag

Ter voorbereiding op de Kom binnen bij bedrijven vindt jaarlijks de Pak Je Kansen!-dag plaats. Een middag vol workshops georganiseerd door Woerden Werkt! en Samen voor Woerden i.s.m. Ferm Werk en het UWV.

Alle workshops zijn gerelateerd aan het vinden van de juiste baan en het vergroten van je kansen op het krijgen van die baan. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je LinkedIn inzet voor je sollicitatie, hoe je goed voorbereid naar een sollicitatiegesprek gaat en hoe je de juiste eerste indruk maakt.

Deelnemers aan deze dag zijn erg enthousiast. En het levert soms ook direct resultaat op, zoals bij Esther Hessing. Esther nam eerder deel aan de Pak Je Kansen!-dag en vond drie dagen later haar baan via de Kom binnen bij bedrijven-dag. Nog altijd werkt zij daar met heel veel plezier.

Wanneer?
In de eerste helft van 2018 vindt de volgende editie plaats. Zodra de datum bekend is, maken we die hier bekend. Hou deze website dus in de gaten!

Meer informatie
Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nanette Mostert
Projectleider 'Kom Binnen Bij Bedrijven'/ intermediair Samen voor Woerden
E-mail info@samenvoorwoerden.nl 
Telefoon: 06 4767 6021

De Pak Je Kansen!-dag is een initiatief van Samen voor Woerden, mede mogelijk gemaakt door en in samenwerking met Woerden Werkt!, FermWerk, UWV en maatschappelijk betrokken ondernemers.