Ruimte voor initiatieven

Bent u bezig met het ontplooien van een maatschappelijk initiatief, waarmee u de gemeente Woerden een economische impuls wilt geven, en bent u dringend op zoek naar tijdelijke ruimte? Hieronder volgen een aantal ruimtes die door ondernemers uit Woerden aangeboden worden:

Everywhere for You (Trasmolenlaan 5, Woerden)

Wat is Everywhere for You?

Everywhere for You is een uniek concept waarmee leegstaande bedrijfspanden worden omgetoverd in inspirerende plekken, waar mensen willen komen om te werken en elkaar te ontmoeten. In een huiselijke, open omgeving zijn open en afsluitbare werkplekken gecreëerd voor zelfstandige professionals, het MKB, groeiende start-ups en projectorganisaties. Er zijn meerdere sfeervolle vergaderruimten en spreekkamers beschikbaar en er is een kleinschalige horeca aanwezig. Everywhere for You is de ideale plek voor het leggen van nieuwe relaties, het ontwikkelen van waardevolle ideeën of het snel laten groeien van uw business.

Everywhere for You beschikt over twee locaties in Woerden. De een bevindt zich in het voormalig postkantoor bij het Westdampark en de andere op bedrijventerrein Middelland. Kijk voor meer informatie op de website.

Wat heeft Everywhere for You te bieden voor maatschappelijke initiatieven?

Wij bieden maatschappelijke initiatieven de mogelijkheid om op een gezellige plek ideeën te ontwikkelen en uit te werken. Daarbij is het eenvoudig toegang krijgen tot de kennis en ervaring van de bedrijven en organisaties die bij ons gevestigd zijn. Zo bouwt u effectief aan nieuwe relaties en een sterk netwerk. Vanuit Everywhere for You bieden wij u in dat kader de volgende faciliteiten:

  • Gratis gebruik van vergaderruimtes (indien beschikbaar)
  • Gratis gebruik van onze lounge en horeca gelegenheid
  • Wij verbinden startende ondernemers met professionals
  • Wij bieden start ups ruimte en hulp bij het ontwikkelen van het bedrijf
  • Neem voor andere suggesties contact met ons op

Hoe gaat het in zijn werk?

Geïnteresseerd of meer weten over wat wij te bieden hebben? Neem dan gelijk contact op met Jos van Dam of Remco Pouwels van Everywhere for You.

Meer informatie

Jos van Dam

info@everywhere4u.nl

0348 748302

 

Health & More Woerden (Pompmolenlaan 26, Woerden)

Wat is Health & More Woerden?

Health & More is een levendige huisvesting van verschillende kleine tot middelgrote ondernemende MKB-ers en zelfstandige professionals, die overwegend actief zijn met gezondheid, ontspanning, fit worden en blijven etc. Het is bewust geen gezondheidscentrum waar je alleen naar toe moet als je ziek bent. In tegen deel  naar Health & More ga je vooral voor je plezier en gezond willen worden en  vooral blijven.
Het gebouw is een verrassende werk- en ontmoetingsplek. De opzet van het gebouw nodigt uit tot interactie en ontmoeting met branchegenoten maar ook voor klanten geeft het in één oogopslag de diversiteit aan mogelijkheden binnen de branche aan. Kijk voor meer informatie op de website.
 

Wat heeft Health & More Woerden te bieden voor maatschappelijke initiatieven?

Het idee is dat ondernemers elkaar kunnen inspireren, ondersteunen en versterken. Een netwerk dat toegang verschaft tot kennis, ervaring en ideeën van anderen om hun onderneming succesvol te maken en te houden. Zowel voor starters als reeds gevestigde bedrijven is deze interactie interessant. In andere branches is al het bewijs dat deze benadering werkt. Verschillende bedrijven hebben elkaar al gevonden en hebben op projectbasis met elkaar samengewerkt.
Het centrum voor natuurgeneeskunde (Pompmolenlaan 26) biedt de centrale hal aan voor lezingen, daarnaast is er één grote flexruimte die aangeboden wordt voor maatschappelijke initiatieven, indien niet bezet.
 

Hoe gaat het in zijn werk?

In het gebouw zijn de mogelijkheden aanwezig om te huren van een kamer tot complete units op maat. Faciliteiten zoals toiletten, pantry, wachtkamer, douches, kleedkamers worden met elkaar gedeeld. Een plek waar u de vrijheid hebt om uw eigen specialisme uit te voeren, maar ook gemeenschappelijk activiteiten kan oppakken. Zo kunnnen er gezamenlijk acties worden opgezet voor klanten, adverteren etc. Bent u actief op het gebied van gezondheid, ontspanning, fit worden en blijven, neem contact op.
 
 
 

Meer informatie

Frank van der Heijden
klantenservice@vanderheijdengroep.nl
0348 484010
 
 

Hofclub Woerden (Zaagmolenlaan 4, Woerden)

Wat is De Hofclub?

De Hofclub is een unieke werk- en vergaderlocatie en biedt flexibele, inspirerende werkplekken, zelfstandige kantoorunits en sfeervolle vergaderruimten. In de gezellige, ongedwongen en huiselijke ambiance voel je je snel thuis. Een royaal thuis voor zelfstandige professionals en groeiende ondernemingen, maar ook als reeds gevestigde en grote organisatie kun je hier makkelijk uitbreiden (en weer inkrimpen, indien gewenst) en gebruik maken van de verschillende vergaderruimten. In een luxe en sfeervolle omgeving is werken en vergaderen in de Hofclub een bijzondere beleving: een plek waar u volledig wordt ontzorgd, zodat u zich alleen nog maar hoeft te richten op uw core business, terwijl u gebruik maakt van verschillende faciliteiten. Kijk voor meer informatie op de website.
 

Wat heeft De Hofclub te bieden voor maatschappelijke initiatieven?

Vanuit de Hofclub komen wij de diverse maatschappelijke initiatieven graag tegemoet door middel van het volgende (uiteraard indien beschikbaar):
  • Gratis gebruik van ons lounge café voor 1-op-1 ontmoetingen, waarbij men uiteraard ook gebruik mag maken van de onbeperkte koffie/thee en wifi.
  • Aan potentiële  werkplek huurders sturen wij graag een waarde cheque toe voor een dag gratis proefwerken voor één persoon.
  • Een elke maatschappelijke vereniging, organisatie o.i.d sturen wij graag een waarde cheque toe voor een dagdeel (tijdens kantooruren) gratis vergaderen voor maximaal 8 personen. Voor het eventuele vervolg gebruik van de vergaderfaciliteiten bieden wij een korting van 10% op het zaalhuurtarief aan.
  • Startups kunnen bij ons terecht voor ruimte en ondersteuning bij het opzetten van hun onderneming. Denk hierbij o.a. aan financiering, marketing, webdesign, opzetten en uitbesteden financiële administratie.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bent u op zoek naar een luxe werkplek met de bijbehorende luxe faciliteiten?  Stuur uw motivatie naar info@hofclub.nl. Elke individuele aanvraag wordt beoordeeld waarna een persoonlijke terugkoppeling volgt.
 
 
 

Meer informatie

Judith Evraets
info@hofclub.nl
06-48620954
085-4841000

 

Synergos Woerden (Gildenweg 7A, Woerden)

Wat is Synergos?

Synergos is in 2010 ontstaan als droom en wat doe je als je een droom hebt ? De een blijft dromen en wij hebben gekozen om de droom te gaan leven. Synergos is een coöperatie zonder winstoogmerk waar inmiddels 25 ondernemers Werken die dagelijks deze droom leven en geloven in onze visie. De huurders van de diverse bedrijfsruimte zijn leden van de coöperatie en kunnen na een jaar lid te zijn geweest toetreden tot het bestuur om zo mee te Werken aan de toekomst van Synergos. Werken + Ontmoeten + Delen = Ontwikkelen
Deze formule kennen de ondernemers van Synergos als geen ander, zij zien dit principe dagelijks in actie. Alle ondernemers werken in hun kantoor en Ontmoeten andere ondernemers en Delen hun ervaring en ook hun vragen. Daar ontstaan nieuwe ideeën en zelfs producten uit die vervolgens worden uitgewerkt en besproken worden. Synergos kent een diverse groep van verschillende ondernemers uit allerlei disciplines. Door het gebouw te Delen en elkaar te Ontmoeten ontstaan er tussen de creatieve ondernemers en de meer zakelijke types een kruisbestuiving die wij als uniek ervaren. Werken is niet alleen leuk en inspirerend het geeft een andere dimensie in onze beleving, kom jij ook ervaren hoe dat is?

Wat heeft Synergos te bieden voor maatschappelijke initiatieven?

Een manier van werken waarin ruimte is voor een gezonde winstmarge, maar waarin ook aandacht is voor wat een ander nodig heeft. Vanuit deze gedachte willen wij onder andere maatschappelijke projecten ondersteunen. Overtollig kapitaal gebruiken om anderen kansen te bieden en het bestuur zal hiertoe jaarlijks een voorstel doen de leden beslissen hierover mee. De initiatiefnemers waren er van overtuigd dat de tijd rijp was voor een andere manier van omgaan met elkaar en verantwoordelijkheid te dragen voor wat er maatschappelijk speelt in onze omgeving. Bij Synergos zijn wij er van overtuigd dat dit klopt en prettiger werkt, niet alleen aan jouw winst denken en breder willen kijken naar wat er nodig is. Een bruisende plek waar veel goede dingen uit voort komen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Via onderstaande contactgegevens kunt u contact met ons opnemen of kom langs op de Gildenweg 7A in Woerden.

Meer informatie

Contactpersoon:

Marcel Langelaar
info@synergoswoerden.nl
www.synergoswoerden.nl
0348 795236