Sollicitatieworkshops

‘Hoe ziet een goede sollicitatie eruit?’, ‘Waar vind ik een passende vacature?’, ‘Hoe presenteer ik mijzelf?’, 'Hoe kan ik mijn netwerk inzetten om een passende baan te vinden?', 'Hoe bereid ik me goed voor op een sollicitatiegesprek?'. De gratis sollicitatieworkshops van Woerden Werkt! helpen je verder op weg.

Workshops
Via Woerden Werkt! kun je verschillende workshops volgen. Klik op de workshops hieronder voor meer informatie:

Ervaringen uit de praktijk

"Ik heb er veel van geleerd en ik heb de workshop aan bij anderen aanbevolen, die er eveneens veel aan hebben en hebben gehad; vaak met een nieuwe baan als resultaat; soms nog geen baan maar wel meer uitnodigingen voor een gesprek."

"Door de tips uit de workshop heb ik veel online gezeten en stukken opgezocht die met de functie die ik wilde te maken hadden. Zo kreeg ik een beter begrip van de organisatie en de functie. Dit zorgde voor een enorme voorsprong op de andere kandidaten. De wervers voelden zich erkend dat iemand echt zijn best had gedaan en dat ik hen beter begreep dan de andere 6 kandidaten. Men zei dat ik er in het gesprek met kop en schouders bovenuit stak.  Dat is echt voor een groot deel te danken aan mijn veel betere presentatie na de lessen!"

"Ik heb deze workshop vorig jaar gedaan en met groot succes. Ik heb nu een hele mooie superleuke baan. Zelfs Beter dan mijn vorige banen. Dankzij de cursus kon ik snel mijn toegevoegde waarde op de gevraagde kwaliteiten en competenties duidelijk maken via STAR voorbeelden."