Workshop Een goede voorbereiding op je sollicitatiegesprek

Tijdens deze verdiepingsworkshop ontvang je tips en adviezen over hoe je je goed kan voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Tevens ga je aan de hand van deze tips en adviezen zelf aan de slag om te oefenen. Let op, we gaan geen sollicitatiegesprek oefenen, we richten ons juist op het voortraject. Immers een goede voorbereiding is het halve werk!

Na deze workshop ben je beter voorbereid om een goed sollicitatiegesprek aan te gaan, weet je waar je op moet letten en welke stappen je kunt ondernemen om beslagen ten ijs te komen.

Waar?
De workshops vinden plaats in de Bibliotheek, Meulmansweg 27 in Woerden

Wanneer?
Op woensdag dinsdagavond 1 mei 2018 van 19.00 uur tot 21.30 uur vindt de eerstvolgende workshop Een goede voorbereiding op je sollicitatiegesprek plaats.

De trainer
Deze workshop wordt gegeven door Colette Brouwer van Brouwer Coaching en Advies. Zij is een zeer ervaren Senior HRM professional met ruim 20 jaar ervaring in het HR vak en tevens erkend Professioneel Coach en Adviseur. In de afgelopen jaren heeft zij al vele mensen verder geholpen in hun loopbaan en van bruikbare adviezen voorzien. Ook verzorgt zij regelmatig diverse workshops en sollicitatietrainingen.

Wil je alvast zien wat zij allemaal voor je kan betekenen, bezoek dan haar website. www.brouwercoachingenadvies.nl

Aanmelden en kosten
Stuur een mail naar info@brouwercoachingenadvies.nl o.v.v. 'Workshop sollicitatiegesprek'.
Je ontvangt een bevestiging per e-mail.

Per workshop is er ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Deelname is gratis.
Wees er snel bij, want vol = vol.

Vergeet niet je CV en een vacature mee te nemen! Wil je notities maken, neem dan ook een schrijfblok en pen mee.