Workshop Netwerken is nét werken!

Hoe zorg je ervoor dat je als werkzoekende of sollicitant wordt gezien? Als je solliciteert, is jouw brief waarschijnlijk een van de vele. Kleine kans dat jouw CV boven op de stapel “uitnodigen” ligt. Ondanks al jouw brede kennis en jarenlange ervaring. Die kennis en ervaring kun je wel helder en duidelijk etaleren in een netwerkgesprek. Ga dus netwerken!

Besef wel dat netwerken nét werken is. Je moet het degelijk voorbereiden. Zodra je de eerste gesprekken achter de rug hebt, zal je ontdekken dat netwerken veel leuker is dan solliciteren en … het levert betere banen of opdrachten op. Banen die vaak (nog) niet zijn aangemeld als vacant.

Robert Vos behandelt in de workshop ‘Netwerken is nét werken!’ wat netwerken eigenlijk is en hoe je dat op een gestructureerde manier aanpakt. Met wie ga je de gesprekken aan? Hoe gebruik je LinkedIn om je weg in je netwerk te vinden? Hoe breid je je netwerk gestaag uit? Hoe onderhoud je je uitgebreide netwerk? Hoe laat je jouw netwerk voor jou de meest gewenste baan of opdracht vinden?

Dat betekent dat je van jezelf heel goed moet weten wie je bent, wat belangrijk is voor jou, wat je wilt en wat je meebrengt aan competenties om datgene wat jij wilt ook daadwerkelijk te kunnen. Gewapend met en bewust van deze kennis en ervaring, van deze waarden en competenties ga jij zelfverzekerd en vol zelfvertrouwen op pad en voert boeiende netwerkgesprekken. En na enige tijd gaat je telefoon en biedt iemand uit jouw netwerk jou de droombaan aan die jij zoekt. Yes!

Na afloop van zijn workshop en na een persoonlijke invitatie aan Robert om te ‘connecten’ op LinkedIn ontvang je de sheets van de presentatie over netwerken.

Waar?
De workshops vinden plaats in de Bibliotheek, Meulmansweg 27 in Woerden.

Wanneer?

  • Dinsdagavond 6 maart 2018 van 19.00 tot 21.30 uur
  • Dinsdagavond 9 oktober 2018 van 19.00 tot 21.30 uur

De trainer
Robert Vos is een gepassioneerde managementtrainer en coach. Met zijn uitgebreide ervaring in het internationale bedrijfsleven is hij goed in staat om mensen zich meer bewust te maken van hun gedrag en houding, competenties, waarden en overtuigingen en wie zij werkelijk willen zijn. Daardoor nemen zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid toe.

Aanmelden en kosten

  • Stuur een mail naar robert.vos@rovos.nl o.v.v. 'Workshop Netwerken'
  • Geef aan op welke datum je de workshop wenst te volgen

Je ontvangt na aanmelding een bevestiging per e-mail.
Per workshop is er ruimte voor maximaal 20 deelnemers. Deelname is gratis.
Wees er snel bij, want vol = vol.