Startende onderneming en nog geen werkruimte?

Voor startende bedrijven is het vinden van een goede werkruimte die ook nog betaalbaar is, niet altijd even eenvoudig. Woerden Werkt! wijst u graag op het initiatief van Jos van Dam en Remco Pouwels. Zij bieden in samenwerking met Anna Vastgoed en Cultuur betaalbare werkruimtes in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Vijzelmolenlaan 2 in Woerden.

Bent u bezig met een maatschappelijk initiatief en heeft u ruimte nodig om dit maatschappelijke initiatief te realiseren? De Vijzelmolenlaan 2 biedt u mogelijkheden!

Aan de Vijzelmolenlaan vind je een goed bereikbare werkomgeving waar je je klanten ontvangt, andere ondernemers ontmoet en nieuwe inspiraties opdoet. Geïnteresseerd? Neem gerust contact op en vraag naar de aantrekkelijke voorwaarden.

Woerden Werkt! - Werkruimte voor starters aan de Vijzelmolenlaan      Woerden Werkt! - Ontvangstruimte Vijzelmolenlaan Woerden

Projectruimte

Werk je in een aanbesteding of project samen met meerdere bedrijven? Of is er op kantoor te weinig ruimte voor de huisvesting van het projectteam. Wij bieden een goed bereikbare en inspirerende werkomgeving tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Woerden Werkt! - Werkruimte voor starters - projectruimte

Vergaderruimte of evenementlocatie

Je gaat een workshop, training of seminar organiseren? Is er een vergadering met een grote groep? Of zoek je een prettige omgeving? De vergaderruimte of evenementenlocatie is wat u zoekt! Catering, een beamer, flip –overs of andere benodigdheden zijn op aanvraag beschikbaar.

Woerden Werkt! - Werkruimte voor starters - vergaderruimte

Meer informatie

Jos van Dam
info@josvandam.nl
06 28 50 13 03
0348 748302