ACTUAC

Geen openstaande vacatures

ACTUAC B.V. is het in 1987 opgerichte Actuarieel Advies Centrum. Een volledig onafhankelijk actuarieel adviesbureau met een enthousiast netwerk van goed opgeleide adviseurs die weten wat ondernemen inhoudt. De diensten aan directeuren-grootaandeelhouders vragen dan ook een groot deel van onze tijd.

Ons vakgebied is de actuariële dienstverlening over levensverzekeringen en pensioen, en het zwaartepunt ligt bij het actuariaat en de pensioenregelingen in de ruimste zin van het woord.

De adviseurs van ACTUAC staan borg voor kwaliteit en continuïteit. Beantwoorden actuarieuml;le, bijbehorende fiscale en pensioenvragen uit alle sectoren van het maatschappelijk leven. Deskundig en met toegesneden originele oplossingen. U kunt ons ook inschakelen voor doelgericht onderhandelen op een veel breder gebied dan alleen pensioen en actuariaat, of het kiezen van een strategie.

Een groot aantal successen uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst maar bieden wel perspectief in soms heel moeilijke situaties.

Lees meer Toon minder
ACTUAC heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met ACTUAC

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.