AV Flowers

Geen openstaande vacatures

Midden in het centrum van Woerden kunt u terecht voor o.a. prachtige planten, bruidsstukken,euro florist grafwerk en boeketten. Ook verkopen wij vazen, mooie opgemaakte potten en andere decoratieve spullen voor in uw huis. Natuurlijk is het ook mogelijk uw bestelling te laten bezorgen. Wij zijn aangesloten bij Euroflorist. Voor een creatief boeket kunt u altijd bij ons terecht !

Voor een mooi boeket, plant of bloemstuk, voor bij u thuis, of bezorgd bij een vriend, familie of dierbare kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen al uw bloemwerk en kunnen middels EuroFlorist bloemenverzendorganisatie door heel Nederland en daarbuiten bloemen laten bezorgen. Vaak kan dat zelfs nog dezelfde dag. Uw bestelling wordt door een van de vakbekwame EuroFlorist bloemisten verzorgd en afgeleverd.

Met onze collega’s van het EuroFlorist netwerk zijn wij in staat om uw bestellingen, individueel of zakelijk, op een goede manier over de hele wereld te versturen. EuroFlorist garandeert dat de bestelde bloemen op de gewenste dag worden afgeleverd, dat de waarde is zoals aangegeven en dat de bloemen vers en van goede kwaliteit zijn.

Lees meer Toon minder
AV Flowers heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met AV Flowers

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.