Bakker van Maanen Woerden

Geen openstaande vacatures

Deze winkel heeft naast de bakkerij waar het populaire Handgemaakt assortiment wordt gemaakt, een zeer uitgebreid horecagedeelte.

Het pand aan de Rijnstraat nummer 40 in Woerden werd gebouwd aan het eind van de negentiende eeuw en is herkenbaar aan een gevelsteen met een leeuw. De begane grond, de vide en de eerste verdieping zijn ingericht volgens het speciale concept van de Bakker van Maanen winkels.

Meer horeca
Terwijl in de andere filialen de horeca ondersteunend is aan de bakkerswinkel, is het ontspanningsgedeelte in dit filiaal beduidend groter. Je ziet het meteen als je binnenstapt. Bij de bakkerij waar het Handgemaakt assortiment wordt gemaakt, is een koffiebar ingericht voor iedereen die zin heeft in een kopje koffie of thee. Een stukje verder de winkel in staat, onder een glazen koepel, een binnentuin met loungebanken waar het heerlijk toeven is met een kopje koffie en iets lekkers. Wie het hogerop wil zoeken, kan naar de vide. Hier vandaan heb je zicht op alles wat zich beneden afspeelt. Je kijkt naar de bakkers die het deeg kneden of het verse brood uit de oven halen en naar de barista die op de speciale manier jouw koffie klaarmaakt. Op de eerste verdieping is opnieuw het binnen-buiten gevoel vormgegeven. Vanuit de grote fauteuils heb je uitzicht op een modern aangelegde tuin waarin het groen in oude kratten is verwerkt. Zo ervaar jij van beneden tot boven de karakteristieke sfeer van ambacht en passie van Bakker van Maanen.

Nieuwe toevoegingen
Het is het eerste filiaal waar ook alcohol wordt geschonken. Je kunt hier dus niet alleen terecht om koffie te leuten maar ook voor een uitstekend glas wijn en bier. Daarnaast zijn er naast ons Handgemaakt brood, de handgemaakte taarten, de broodjes en het gebak ook non-food producten te koop. Het assortiment bestaat uit serviesgoed, glaswerk, kookboeken, theedoeken, wekpotten en mixen waarmee je thuis zelf koekjes of Handgemaakt brood kunt maken.

Handgemaakt
Deze winkel heeft een Handgemaakt assortiment. Handgemaakt staat voor puur, eerlijk en echt brood en banket. Zo brengen wij ambacht terug naar onze klanten zodat zij kunnen ruiken, zien en beleven hoe brood en banket wordt gemaakt.

Lees meer Toon minder
Bakker van Maanen Woerden heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Bakker van Maanen Woerden

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.