BeOne Woerden

Geen openstaande vacatures

Met een kus van BeOne
Met die slogan openden we in 1977 onze eerste winkel in Leeuwarden. Het werd een groot succes, dus uitbreiding volgde snel. Eerst in Friesland met winkels in Drachten en Sneek, daarna via Zwolle naar Den Bosch. Vervolgens trokken we richting het westen naar Lisse, Woerden, Alphen aan den Rijn, Baarn en Hoofddorp. Daarna waren Maastricht, Gouda, Rotterdam en Amsterdam aan de beurt en Oosterbeek, Utrecht en Bussum zijn onze jongste aanwinsten. Zeventien winkels in totaal én natuurlijk deze webshop.

Goedgeklede vrouwen
Sinds 1977 kleden we goedgeklede vrouwen en dat geldt tegenwoordig meer dan ooit. Dat doen we door als meest klantgerichte multibrand retailer in het premium segment de kritische vrouw er op haar mooist uit laten zien. Concreet, ons streven is niet om klanten tevreden te stellen, nee, ons doel is om klanten gelukkig te maken. Vanzelfsprekend met haar uiteindelijke aankoop, maar minstens zo zeer in het hele traject tot die aankoop. Van goede oriëntatie via eerlijk en vakkundig advies tot gemakkelijke betaling en, als nodig, via retour weer terug. Gelukkige klanten, daar draait het om.

Waarom BeOne? Daarom BeOne!
We verkopen de mooiste merken, maar dat doen er meer. Waarom u dan juist naar BeOne gaat? Natuurlijk voor onze mensen, onze winkeldames, die zijn het hart van de onderneming. Maar ook voor, in alle bescheidenheid, de beste selectie uit het enorme aanbod van die mooie merken, ons unieke, eigen BeOne label dat staat voor de beste basics en als laatste voor onze unieke mix & match formule. Bij ons geen onoverzichtelijke veelvoud aan corners gevuld met één en hetzelfde merk, niemand koopt meer alles van één en hetzelfde merk. Nee, bij ons één prachtige, maar overzichtelijke collectie met de beste items van alle merken bij elkaar. Een unieke collectie, voor unieke vrouwen. Unieke, goedgeklede vrouwen.

Lees meer Toon minder
BeOne Woerden heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met BeOne Woerden

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.