Café De Pompier

Geen openstaande vacatures

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Herman Gerritsen, de vader van Barry, is eind 1986 het cafeetje begonnen. Na 5 jaar heeft Alex Griffioen het stokje van Herman overgenomen, waarna wij het café op 1 januari 2002 weer hebben overgenomen van Alex. Wij zijn dus de derde uitbaters van het café. Sinds eind 2011 zijn we niet alleen de uitbaters maar ook de eigenaren van Café de Pompier.

In 2001 werkte Barry als maatschappelijk werkster voor jeugdzorg in Rotterdam en Pike verkocht heftrucks voor Lisman Vorkheftrucks in IJsselstein. Totaal iets anders dan horeca, maar het blijkt een goede basis, want we draaien nu alweer heel wat jaren mee. Sinds de opening is er veel veranderd bij de Pompier, maar ons karakter van bruin café is gelukkig altijd gebleven.

De bedrijfsformule van Café de Pompier kan je ophangen aan dit bordje dat boven de bar is bevestigd. Hier staat dat wij een café voor aardige mensen zijn en dat is ook wat we willen uitstralen.

"Aardige mensen zijn gezellig en houden rekening met elkaar."

Foto-cafe-voor-aardige-mensen.png

Maak van je bijbaan een wereldbaan, kom werken bij de Pomp! We hebben ruimte voor tijdelijk en vast personeel, zowel fulltime als part-time. Lijkt het je leuk? Neem dan contact met ons op!

Lees meer Toon minder
Café De Pompier heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Café De Pompier

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.