Coop Harmelen

Geen openstaande vacatures

Over Coop
Coop gelooft in de kracht van samen. Samen is leuker dan alleen. En samen bereik je meer! Dat weten wij als coöperatie als geen ander. Het vermogen om samen te werken zit niet alleen in de naam Coop, het zit al meer dan 125 jaar in ons bloed. Met deze overtuiging timmeren we als organisatie flink aan de weg. Door te investeren in mensen, in samenwerken en in de manier waarop we onze klanten helpen.

Ruim 300 supermarkten
Coop is altijd dichtbij. We hebben ruim 300 winkels in heel Nederland: filialen en supermarkten aangestuurd door zelfstandige ondernemers. De supermarkten opereren onder de namen Coop, CoopCompact (buurtwinkel) en Coop Vandaag (stadswinkel). Coop is een coöperatie. Niet uit op eigen voordeel, maar vooral op dat van onze klanten.

Dichtbij, lekker en goedcoop
Als coöperatie is Coop van iedereen en voor iedereen. Medewerkers hebben bij ons een stem en wij juichen initiatieven ontzettend toe. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Bovendien staan we dicht bij onze klanten. In onze supermarkten doen we graag iets extra’s. Zo zetten we klanten- en winkelpanels in en zamelen we met onze klanten geld in voor goede doelen en lokale verenigingen. Met geweldige resultaten! En daar zijn we erg trots op. Want: samen maak je ’t verschil!

Lees meer Toon minder
Coop Harmelen heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Coop Harmelen

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.