DARE!!

6 openstaande vacatures

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Elektronica is niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

Dat vraagt om storingsvrije en veilige producten. We zijn dan ook trots om er elke dag weer in te slagen een bijdrage te leveren aan een veilige en storingsvrije wereld!

Als 'Technical Guide' en 'Problem Solvers' begeleiden we onze klanten bij de ontwikkeling van hoogwaardige innovatieve producten en loodsen we hen door het certificeringstraject alvorens ze hun producten op de markt brengen.

Dat doen we door EMC-metingen en productveiligheidsonderzoeken uit te voeren op allerhande elektronica. Zo zijn we actief in o.a. de automotive, medische, maritieme, militaire, aerospace en railway industrie. Ook kalibreren we een breed spectrum aan elektronische meetapparatuur.

Daarnaast ontwikkelen we hoogwaardige, innovatieve EMC/RF test-, meetinstrumenten en –software. Van signaalgeneratoren tot veldsterktesensoren en alles wat er tussen in zit zodat onze klant in staat is een volledige meetopstelling te kunnen bouwen.

Cultuur
DARE!! is een internationaal georiënteerd high tech familiebedrijf met zo'n 70 enthousiaste medewerkers. Een bedrijf dat met de voeten in het Groene Hart maar wereldwijd op de kaart staat. Gedreven door onze zorg voor veiligheid en kwaliteit, innovatie en techniek om een wezenlijke bijdrage aan een storingsvrije en veilige wereld te kunnen leveren. Dat zien we terug in de innovatieve high-end producten en software die we maken en de ambities en gedrevenheid van onze collega's.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met DARE!!

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.