De Kler Woerden

Geen openstaande vacatures

‘Jij zou iets moeten doen met boeken, Bartholomeus’, sprak de dominee tegen Bartholomeus De Kler in 1876. Bartholomeus was tuinder maar kampte met een slechte gezondheid. Het leek hem geen gek idee. Midden tussen de boontjes en de rapen begon hij met het verkopen van boeken uit zijn eigen bibliotheek op de Groenesteeg in Leiden. Zo begon in 1876 Boekhandel De Kler.

Inmiddels is Boekhandel De Kler uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in het boekenvak. Er zijn winkels in Leiden, Voorschoten, Leiderdorp, Wassenaar, Oegstgeest, Zoetermeer en sinds kort ook in Woerden en Houten.

Maar dat is nog niet alles. Sinds 2017 werkt De Kler samen met Boekhandel Kniphorst in Wageningen en met Boekhandel Haasbeek in Alphen aan den Rijn. In oktober 2018 heeft ook Boekhandel Novita in Bennekom zich bij ons aangesloten. Zo vormen we een dynamisch team dat een hoop enthousiasme en vakkennis bezit.

Uiteraard kunt u in al onze winkels terecht voor advies en service. Onze medewerkers helpen u graag verder. Ook op internet staan we u graag bij. Zo is het mogelijk om boeken gemakkelijk thuis te laten sturen.

Lees meer Toon minder
De Kler Woerden heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met De Kler Woerden

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.