Ducate Group

1 openstaande vacature

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Dutch Catering Equipment (Ducate) Group is het nieuwe moederbedrijf van toonaangevende merken in de productie, levering, installatie en service van horeca apparatuur, koeltechniek & grootkeukentechniek.

Ducate Group is een leidend bedrijf in Europa in de design, ontwikkeling, productie en verkoop van Frying Equipment voor Quick service restaurants zoals snackbars, cafetaria’s en Fish & Chips shop. Onze belangrijkste markt op dit moment is de Benelux, Engeland en Ierland. Wij helpen onze klanten goed eten snel klaar te maken.

Ducate Group heeft als doel om vanuit een breder fabrikanten- en service perspectief, voorop te lopen met ontwikkelingen en kansen in de markt. Voorliggende kansen zijn o.a. het bedenken en ontwikkelen van slimmere keukens die inspelen op de krapte op de arbeidsmarkt (minder koks beschikbaar). En de trend die is gerelateerd aan de energietransitie: van gas naar elektra.

Ducate Group voorziet haar groepsleden naast samenwerking, kennisdeling, schaalvoordeel, marktinzicht en ondersteuning in productinnovatie ook van een preferred suppliership met Dumaco, met ruim 680 medewerkers in (RVS) plaatbewerking en lasersnijden de grootste plaatverwerker van de Benelux. Alle merken binnen Ducate Group zijn zelfstandig opererende entiteiten met eigen management en medewerkers.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met Ducate Group

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.