Eyecare Brilservice Woerden

Geen openstaande vacatures

Als het om je ogen gaat dan wil je kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht. Je wilt de zekerheid van een professionele oogmeting met moderne apparatuur en het beste advies voor jouw persoonlijke kijkoplossing. Daarbij wil je kunnen kiezen uit een uitgebreide collectie monturen, zonnebrillen, brillenglazen en contactlenzen. Dat is wat EyeCare je allemaal kan bieden.

EyeCare is gevestigd aan Rijnstraat 38b te Woerden. In onze stijlvolle winkel vind je de meest up to date collecties brillen en zonnebrillen van verschillende (mode)merken zoals: Tom Davies, Bvlgari, Silhouette, ProDesign en Calvin Klein. Brillenglazen vind je bij ons van het gerenommeerde merk Zeiss. Ook voor een groot assortiment contactlenzen van zowel ons huismerk Lensline als van bekende merken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van opticiens en adviseurs ontvangt en inspireert je graag. We helpen je bij de zoektocht naar de beste kijkoplossing, het perfecte montuur of de mooiste zonnebril.

Eigenaar Steve Tjon is gediplomeerd optometrist en fungeert in deze functie als filter tussen opticien en oogarts. Hij voert zelfstandig uitgebreid oogonderzoek uit bij verschillende oogklachten. Lees hier meer over de rol van de optometrist.

Lees meer Toon minder
Eyecare Brilservice Woerden heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Eyecare Brilservice Woerden

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.