Gerritsen Schilderwerken

Geen openstaande vacatures

Gerritsen Schilderwerken BV verzorgt schilderwerk en het totaalonderhoud voor aannemers, vastgoed management en andere bedrijven, Verenigingen van Eigenaren (VVE’s), woningbouwcorporaties, overheden, onderwijsorganisaties, zorginstellingen en particulieren.

Voor een groeiend aantal opdrachtgevers doen we naast het schilderwerk ook het totale onderhoud van de gevels van hun onroerend goed. Daaronder vallen onder andere glas zetten, wandafwerking, spuitwerk, betonreparaties, houtrotreparaties, gevelreiniging en het vervangen van balkon- en galerijhekwerken, dakgoten en dergelijke.

KWALITEIT, DUURZAAMHEID EN VEILIGHEID
Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn onze kernwaarden. Kwaliteit van het totaalonderhoud, omdat goed onderhoud krachtig bijdraagt aan het behoud van uw objecten daarmee aan het rendement op uw investering. Die kwaliteit zit allereerst in het bewezen vakmanschap van onze vakmensen. Daarnaast, als het om schilderwerk gaat, in de keuze van de verf.

Vanzelfsprekend werken we uitsluitend met kwaliteitsproducten als Sikkens, Sigma, Trimetal etc. Wanneer verschillende producten voldoen aan de gestelde eisen, geven we altijd de voorkeur aan duurzame producten. In overleg met u vindt de definitieve keuze voor een product plaats.

De kwaliteit is tot slot ook herkenbaar aan de hoge servicegraad van Gerritsen Schilderwerken. Als schilders- en onderhoudsbedrijf hebben we ook op dat vlak een reputatie op te houden!

Ons bedrijf is VCA*-gecertificeerd. Al onze ervaren vakmensen, ook vakmensen die we op projectbasis inzetten, hebben een Basis- of Vol-VCA-diploma behaald.

Lees meer Toon minder
Gerritsen Schilderwerken heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Gerritsen Schilderwerken

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.