Het Klooster Woerden

Geen openstaande vacatures

Het Klooster is het theater en centrum voor kunsteducatie in Woerden. Het monumentale klooster in het hart van de stad biedt ruimte aan een intieme theaterzaal waar een divers programma wordt gepresenteerd van voorstellingen in alle disciplines cabaret, toneel, dans, muziek en jeugdtheater. Naast het reguliere programma vinden er regelmatig speciale evenementen plaats, zoals Nachtklooster, Super Sunday’s en literaire cafés.

Het Klooster is uiteraard ook het podium van de stad dat ruimte biedt aan amateurverenigingen en andere lokale initiatieven. In Woerden loopt veel talent rond, dat het verdient zich te presenteren aan een groot publiek.

Het cursusaanbod van Het Klooster is groot. Er zijn lessen en cursussen in muziek, dans en theater voor alle leeftijden en niveaus. Samenspel is een speerpunt, dus orkesten, koren, bands en ensembles zijn er volop.

Daarnaast biedt Het Klooster faciliteiten aan voor bijeenkomsten, vergaderingen en symposia en maakt Het Klooster workshops, trainingen en educatieve trajecten op maat voor diverse partijen, waaronder scholen en bedrijven.

Lees meer Toon minder
Het Klooster Woerden heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Het Klooster Woerden

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.