Joolz Hairstyle

Geen openstaande vacatures

Joolz Hairstyle bestaat uit een team ervaren eigentijdse kappers met een passie voor haar. Onze haarstylisten houden de laatste kapsels en kleurtrends scherp in de gaten en staan klaar om de juiste look voor u te knippen. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor kleuringen en knipbehandelingen met u. Niks is ons te gek. We houden van een uitdaging!

Onze haarstylisten gaan verder dan kleuren en knippen. Kom tot rust met een heerlijke ontspannende wasmassage van 15 minuten. Ook kunt u bij ons terecht voor een scalp first behandeling speciaal ontwikkelt voor een onrustige hoofdhuid. Wij helpen u graag om uw hoofdhuid weer in balans te krijgen.

Joolz Hairstyle is voor een ieder toegankelijk, ook als u minder mobiel bent of een beperking heeft. De salon is met de auto bereikbaar. U kunt voor de deur uitstappen. Kom langs en proef de sfeer van onze ruime kapsalon onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Wij adviseren, verzorgen en luisteren naar een ieder die bij ons binnenstapt. U bent van harte welkom!

Lees meer Toon minder
Joolz Hairstyle heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Joolz Hairstyle

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.