Kromwijk Elektro

Geen openstaande vacatures

Over Kromwijk Elektrotechniek
Kromwijk Elektro is van oorsprong een familiebedrijf. Vanuit onze locatie in Woerden werken we als totaalinstallateur aan e-installaties voor bedrijven en organisaties in heel Nederland.

De ontwikkelingen binnen de elektrotechniek, volgen elkaar razendsnel op. Kromwijk Elektro is op de hoogte van de nieuwste inzichten en durft voorop te lopen.

Kromwijk Elektro voelt zich verantwoordelijk voor de wereld van morgen. Onze bedrijfsvoering richten we zo duurzaam mogelijk in en ook de projecten voeren we zo duurzaam mogelijk uit. Verder vinden we het belangrijk om het techniek-vak te promoten onder de jeugd en dragen we ons steentje bij aan lokale maatschappelijke organisaties, verenigingen, stichtingen en initiatieven.

Ons team, jouw toekomstige collega’s
Bij Kromwijk Elektro werken zo’n 50 vakbekwame monteurs. Zij worden ondersteund door de collega’s van de binnendienst. Kromwijk Elektro investeert in haar mensen. Je krijgt uiteraard de juiste gereedschap en passende bedrijfskleding. Daarnaast bieden wij je ook uitgebreide scholingsmogelijkheden en training on the job aan.

Lees meer Toon minder
Kromwijk Elektro heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Kromwijk Elektro

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.