Kwantum

2 openstaande vacatures

Over ons
Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en België en sinds 2014 onderdeel van de Homefashion Group (HFG). We zijn marktleider in wand-, raam- en vloerproducten en één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woondecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf. Kortom, een verrassend compleet assortiment voor in en om het huis tegen een gegarandeerd laagste prijs.

Wist je trouwens dat achter 1 op de 4 ramen in Nederland de gordijnen van Kwantum hangen. We hebben kant-en-klaar gordijnen, maar maken ze ook graag voor je op maat in ons eigen atelier. Heb je een vreemde maat ramen? Wil je gordijnen over de hele breedte van je huis? Geen probleem, bij Kwantum maken we het voor je. En mocht het nodig zijn dan kunnen we je helpen met het inmeten en ophangen van de gordijnen of raamdecoratie. Wel zo makkelijk!

Ook helpen we je graag met het leggen van je vloer. Ook al is het kliksysteem eenvoudig te leggen, toch is dit een tijdrovende klus. Heb je niet veel tijd en wil je dat het deskundig gedaan wordt? Geen zorgen! Laat je vloer door ons inmeten en vakkundig leggen. Wij regelen het voor je.

Voor iedere woonwens hebben we wel een oplossing in huis. Met meer dan 100 winkels is er altijd wel 1 Kwantum dichtbij om de artikelen te komen bekijken. Maar ook vanuit huis zijn onze artikelen verkrijgbaar. Bekijk en bestel gewoon online.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met Kwantum

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.