Netrex Internet Solutions

1 openstaande vacature

Netrex is een fullservice internetbureau gespecialiseerd in websites en apps voor innovatieve ondernemers met en zonder plan. Wij zijn een sociale onderneming met eigen merken en producten als Leer Zelf Online, ABCDate.nl en Steffie.nl en proberen de wereld te verbeteren vanuit een karakteristiek pand in de binnenstad van Woerden.

Meer opbrengst in geld, sociaal kapitaal en hulp aan kwetsbare mensen kun je volgens ons ontwerpen. Netrex nodigt je daarom graag uit op ons kantoor in Woerden voor een anderhalf uur durende gratis kennissessie waarin we creatieve en technische mogelijkheden van innovatieve digital marketing en e-learning met je doornemen. Wij nemen je uitdaging onder de loep en presenteren een mogelijke online strategie.

We bespreken zaken als focusgroepen, positionering en persona's en vragen of je hebt nagedacht over thema’s als social media marketing en of je behoefte hebt aan E-learning, B2B marketing of e-marketing. Netrex is hét marketingbureau dat de vraag achter de vraag van jouw doelgroep kent en daarmee de beste online strategie voor je kan uitstippelen. We doen dit voor grote ondernemingen, de overheid, diverse belangenorganisaties en midden- en kleinbedrijf.

We gaan eerst heel goed luisteren
Als we na de intake een goed beeld hebben van jouw digitale marketing vraagstuk, zijn dit de resultaten van de gratis kennissessie:

 • Doelgroep bepalen;
 • Persona: een beeld van wie jouw website gebruikt;
 • Customer journey: van gevonden worden tot conversie;
 • Inbound kanaalkeuze: jouw boodschap daar waar jouw doelgroep is;
 • Contentplan: dezelfde boodschap in een andere verpakking;
 • Website of appdesign.


Vervolgens gaan we kleine stapjes maken
Elk project - hoe groot ook - hakken we eerst in kleine stukjes. Die stukjes verdelen we met een duidelijke opdracht over de klankbordgroep, de focusgroep en het team. Al die kleine successen lijmen we gaandeweg aan elkaar zodat het proces altijd beheersbaar, bespreekbaar en opleverbaar blijft. Hierbij is het van groot belang dat alle betrokken mensen en partijen zich open en kwetsbaar opstellen. Dat kan alleen maar als de communicatie veelvuldig, 100% transparant en direct is. We hebben maar één belang. Het project een succes maken voor de eindgebruiker; uw klant of cliënt, doelgroep en ontvanger van de boodschap. Betrek deze er dan ook bij direct vanaf het begin.

E-learning
Netrex maakt als sociale onderneming onder de merknaam Leer Zelf Online e-learning voor diverse groepen kwetsbare mensen:

 • Mensen met een verstandelijke beperking
 • Laaggeletterden
 • Senioren
 • Vluchtingen
 • Kinderen


In een samenleving die steeds complexer wordt, is het zaak meer aandacht te besteden aan mensen die digitaal buiten de boot dreigen te vallen.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met Netrex Internet Solutions

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.