Schadenet Van Vliet

Geen openstaande vacatures

Heden ten dagen is Schadenet Van Vliet een organisatie met duidelijke communicatielijnen waarbij transparantie voorop staat. Flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt Schadenet Van Vliet zich in de automotive markt. Wij maken gebruik van de meest moderne, geschikte en best passende technologie en houden rekening met het milieu. Wij zijn gecertificeerd conform ISO:9001, ISO:14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren.

Wij weten bij Schadenet Van Vliet dat autoschade geen pretje is. Of het nu om een kras, brandplekje of grote beschadiging gaat: het liefst wilt u dat het direct wordt opgelost. Wij nemen uw zorgen weg. In de meeste gevallen wordt uw auto opgehaald en krijgt u direct vervangend vervoer.

De schade wordt op vakkundige wijze hersteld, zodat u zo snel mogelijk uw eigen voertuig terug heeft. Ook de administratie nemen wij voor onze rekening. Doordat Schadenet Van Vliet met de meeste verzekeraars en leasebedrijven samenwerkt, bent u altijd verzekerd van een snelle en accurate service.

Lees meer Toon minder
Schadenet Van Vliet heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Schadenet Van Vliet

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.