SilverFit

4 openstaande vacatures

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Over SilverFit
SilverFit startte in 2008 met het maken van (virtuele) beweegoefeningen in spelvorm voor de geriatrische revalidatie. Inmiddels worden onze systemen gebruikt in ruim 3900 zorginstellingen wereldwijd: in de Verstandelijke Gehan­dicaptenzorg, woon-zorgcentra, (geria­trische) revalidatiecentra, ziekenhuizen en op de dagbesteding.

Wat we maken
Systemen met virtuele beweegoefeningen in spelvorm die door middel van een 3D camera of sensoren door de beweging van de deelnemer worden aangestuurd.

Het herhalen van beweegoefeningen ten behoeve van bijvoorbeeld revalidatie of preventie is vaak repetitief en saai. Beweegoefeningen worden leuker en minder ‘droog’ als er een spelvorm aan gekoppeld is. De spelvorm motiveert de deelnemer, biedt afleiding en daagt de deelnemer uit tot het behalen van doelen en het verleggen van persoonlijke grenzen.

De ontwikkeling van onze oefeningen
SilverFit beweegoefeningen worden ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek, de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en ervaringen uit de praktijk. De oefeningen worden vervolgens in de praktijk getest en verder ontwikkeld tot de deelnemers niet meer willen stoppen met oefenen.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met SilverFit

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.