Stevig brood

Geen openstaande vacatures

Stadsbakkerij Stevig Brood is de meest nieuwerwetse bakker van Woerden. Geen broodverbetermiddel, geen turbogist, gewoon écht en smaakvol desembrood.

Bakker Joost heeft in 2016 de opleiding Boulangerie aan het Bakery instiutute in Zaandam afgerond. Hij heeft daar alle stappen en aandachtspunten in het proces van bereidingswijze tot eindproduct geleerd (mengen, kneden, rijs, verdelen, opmaken, t/m bewaren; uitleg over structuur, fermentatie en bakken). Ook de eigenschappen van ingrediënten (zoals bloemsoorten, desem, etc.) zijn uitgebreid aan de orde gekomen.

Van hieruit heeft Joost 2 jaar ervaring opgedaan bij 2 desembakkerijen in Utrecht en IJsselstein om vervolgens Stadsbakkerij Stevig Brood te starten.
Het desembrood wat u bij Stevig brood koopt blijft het lekkerst als het bewaard wordt in papier. Hierdoor blijft de karakteristieke korst lekker en knapperig. Ook kunt u het brood even in de oven doen voordat u het gaat eten. Dit zorgt ervoor dat het brood weer lekker warm en van binnen weer lekker mals wordt. Wanneer u de broden in de oven wilt doen kunt u dit het beste 4 tot 8 minuten doen op 200 graden! Wilt u de broden invriezen? Let op dat wanneer u het brood weer in de oven wilt doen, het brood wel helemaal ontdooid moet zijn.

U kunt brood van een paar dagen oud ook prima roosteren in een broodrooster of onder de gril van de oven. Dat zorgt ervoor dat de buitenkant krokant wordt en mooi kleurt en dat de binnenkant zacht blijft. Zalig met een beetje boter en wat jam :)

Laat het u - vers, opgepiept of geroosterd - stevig smaken!

Lees meer Toon minder
Stevig brood heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Stevig brood

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.