Tekenbureau van Ogten

Geen openstaande vacatures

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Tekenbureau van Ogten is opgericht op 1 augustus 2016 en zet zich sindsdien in voor particulieren, kleine ondernemers en partners (te vinden onder samenwerkingen) door het gehele land verspreid.

Wie zit er achter tekenbureau van Ogten?
Mijn naam is Johan van Ogten (27 jaar), samen met vrouw en dochterlief woonachtig in Woerden. Opleiding bouwkunde gevolgd aan het MBO Utrecht (oude Scutos) en daarna verder gaan studeren aan de Hogeschool van Utrecht voor de opleiding bouwkunde. Het schrijven en onderzoeken van mijn thesis heb ik mogen uitvoeren bij Plegt-Vos.

Wat voor opdrachten voert Tekenbureau van Ogten uit?
Zoals jullie al mogelijk gezien hebben bij de startpagina van mijn website doe ik het tekenwerk voor een variatie categorieën:

  • Dakopbouwen
  • Dakterrassen
  • Dakkapellen
  • Aanbouwen
  • Nieuwbouw
  • Kozijnaanpassing
  • Interne verbouwingen.

Het tekenwerk wordt voornamelijk getekend in het tekenprogramma Revit of Autocad. Overige impressies of snelle weergave worden getekend in o.a. Sketchup.

Naast het tekenwerk verzorgt Tekenbureau van Ogten ook de inmetingen en de aanvraag bij de gemeenten en overige benodigde partijen, denk hierbij bijvoorbeeld aan geluidsmetingen of rapportages voor geluid en geur. Tevens wordt er bij een offerte een inschatting gemaakt hoeveel tijd benodigd is voor het contact met de desbetreffende gemeente.

Tekenbureau van Ogten draagt zorg aan nette overzichtelijke bouwkundige tekeningen van de bestaande en nieuwe situatie die door Tekenbureau van Ogten, of door opdrachtgever, ingediend worden en daarmee een duidelijk beeld geven richting de gemeenten.

Al het overige tekenwerk sla ik niet af. Als ik iemand ergens mee kan helpen dan doe ik dat graag.
 

Lees meer Toon minder
Tekenbureau van Ogten heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Tekenbureau van Ogten

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.