Tuincentrum De Bosrand

Geen openstaande vacatures

Over Tuicentrum De Bosrand
De Bosrand is uniek doordat we als bedrijf bestaan uit drie kwekerijen, twee groothandels en vijf tuincentra. De planten van de eigen kwekerijen worden verkocht in de tuincentra, de groothandels en het overige deel wordt geveild. De groothandels richten zich op de hoveniers, gemeenten, kleinere tuincentra en winkeliers.

Doordat wij zelf kweken, dagelijks naar de veiling gaan en de contacten met de beste kwekers hebben kunnen wij iedere dag vers groen in de winkels van de beste kwaliteit en voor een scherpe prijs aanbieden.                                                           

Behalve een enorm breed aanbod op het gebied van groen, biedt De Bosrand ook het grootste assortiment bloembollen. Deze komen rechtstreeks vanaf de bollenkwekers naar de groothandel en worden hier verpakt of opgepot in bakjes. Deze zijn in het hele land en zelfs in buitenland terug te vinden!

Daarnaast zijn we een echt familiebedrijf. Naast Koos en Marja werken inmiddels ook de zes kinderen in het bedrijf. Samen met alle medewerkers, waarvan sommige al sinds de start van het bedrijf werkzaam zijn, heeft De Bosrand een sterk team met vertrouwde gezichten en veel kennis in huis.

Tenslotte is De Bosrand niet aangesloten bij een formule en heeft daarom alle vrijheid om haar eigen koers te gaan en zich te onderscheiden van andere tuincentra.

De Bosrand wil als echte groenspecialist iedereen een groen thuis bieden en sfeervol laten genieten van zijn huis en tuin.

Lees meer Toon minder
Tuincentrum De Bosrand heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Tuincentrum De Bosrand

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.