Van der Meer Bouw- & Aannemingsbedrijf

Geen openstaande vacatures

Bouw- en Aannemingsbedrijf Van der Meer is gevestigd in Kamerik.
Wij realiseren bouwwerkzaamheden voor hoofdzakelijk de particuliere markt, maar ook voor bedrijven voeren wij regelmatig bouwopdrachten uit.

Onze activiteiten bestaan voornamelijk uit verbouwen en uitbouwen van een woning(en), dakopbouwen, dakkapellen en het volledig nieuw bouwen van (vrijstaande) woningen en bedrijfsgebouwen.

Bouw- en Aannemingsbedrijf Van der Meer is een klein bedrijf welke nauwe contacten onderhoud met de opdrachtgever: vanaf het oriëntatiegesprek tot en met de oplevering van het werk met nodige service en nazorg.

De wens van de opdrachtgever staat centraal. Het is veelal een maatwerk product welke tevens dient te voldoen aan de bouweisen en regelgeving.
Door het uitbrengen van een zeer gespecificeerde (vrijblijvende) offerte heeft de opdrachtgever inzicht in de aangeboden werkzaamheden, welke als uitgangpunt dient voor de bouwopdracht.

Door onze jarenlange ervaring met nodige vakkennis, professionele aanpak en goede voorlichting proberen wij de opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzorgen!

Lees meer Toon minder
Van der Meer Bouw- & Aannemingsbedrijf heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Van der Meer Bouw- & Aannemingsbedrijf

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.