Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Geen openstaande vacatures

Werken bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven

Van Kooten Tuin en Buiten Leven is een dynamisch bedrijf, aangestuurd door een directie met tomeloos enthousiasme. ‘We zien geen problemen, maar louter uitdagingen’ is het motto van Jan van Kooten en Benjamin de jong, beiden eigenaar en directielid. Hanneke, mede-eigenaar en Directeur Marketing versterkt de directie met een vrouwelijke touch. Met z’n drieën hebben ze inmiddels zeven winkels, twee distributiecentra en een webshop van kaliber op de kaart gezet. Een ijzersterke combinatie en gedreven tot de max, weten ze medewerkers te inspireren om de succesformule te blijven waarborgen, jaar in en jaar uit. Maar hoe doen ze dat?

Wij zoeken de functie die bij je past!

Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van blokhutten, chalets, tuinhout, terrasoverkappingen, tuinkamers, tuinmeubelen, barbecues en andere aanverwante artikelen. ‘We zijn voortdurend bezig om de mogelijkheden in de markt maximaal te benutten en klanten optimaal te adviseren, maar dat kan alleen met betrokken medewerkers’, zegt Benjamin. Prima arbeidsvoorwaarden, doelgerichte opleidingen en doorgroeimogelijkheden in een prettige werksfeer en professionele omgeving zorgen ervoor dat je je als werknemer gewaardeerd voelt. ‘Je hebt veel vrijheden binnen je functie, maar daarmee draag je ook wel de verantwoordelijkheid voor datgene dat je aflevert’, vervolgt Benjamin. ‘Onze medewerkers zijn ons kapitaal en daar investeren we graag in.’ Want dat je belangrijk bent bij van Kooten komt duidelijk naar voren in datgene wat ze te bieden hebben; afhankelijk van je eigen ambities biedt Van Kooten je prima arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en doelgerichte vak/beroepsopleidingen.

Bij Van Kooten draaien ze het soms ook om; Solliciteer vrijblijvend en zij zoeken de functie die bij je past.

Ben jij die daadkrachtige man of vrouw die in hectische werksituaties efficiënt en nauwkeurig kan (samen)werken? Manage jij jezelf en jouw directe omgeving goed, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan helpen wij je graag vooruit middels gedegen opleidingen met uitgebreide doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

 ‘Hoe dan ook, wij zien ernaar uit om met je in gesprek te gaan, we zoeken een diversiteit aan mensen, want iedereen is uniek en juist naar die unieke eigenschappen zijn wij op zoek. Juist dát kleurt ons bedrijf.’

Lees meer Toon minder
Van Kooten Tuin & Buiten Leven heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.