VanMontfoort

Geen openstaande vacatures

VanMontfoort is 23 jaar geleden begonnen in de jeugdbescherming, vooral met het maken van effectieve werkmethodes voor professionals. Vanaf het begin hebben we een combinatie gehad van juridische kennis en sociaalpsychologische expertise. Al doende hebben we een krachtige visie ontwikkeld over hoe het in Nederland beter zou kunnen gaan met kinderen en jongeren.

Onze ambitie
Onze ambitie, toen én nu, is dat professionals in de publieke sector hun taak richting de burgers steeds beter gaan uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een jeugdbeschermer die leert stevig en respectvol in een gezin op te treden en zo ongewenst gedrag van ouders richting hun kinderen weet te stoppen. Of denk aan een persoonlijke begeleider die leert om de talenten van een cliënt met een verstandelijke beperking te zien en te activeren. Voor hen hebben wij een breed aanbod aan trainingen en diverse vormen van coaching.

Organisatieontwikkeling
Wij richten ons niet alleen op professionals maar ook op de ontwikkeling van organisaties. Want we vinden dat professionals hun werk pas echt goed kunnen doen als zij werken in een gezonde organisatiecontext. Daarom stellen we steeds de vraag hoe je de organisatie zó inricht dat de professionals goed en met plezier kunnen functioneren. Denk bijvoorbeeld aan coachend leiderschap, een feedbackcultuur gericht op groei, geen overtollige procedures en administratie. Voor organisaties hebben wij adviesdiensten, diverse vormen van team-coaching én uitvoeringsdiensten, zoals detachering en projectleiding.

Beleidsontwikkeling
Het landelijk, provinciaal en gemeentelijk beleid bepaalt ook of professionals hun werk goed kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een gemeente die overweegt hoe het inkoopbeleid zo vorm te geven dat een gezin met opvoedproblemen snel de juiste professional krijgt die effectieve hulp biedt. En dat zonder teveel geld uit te geven. Voor deze én andere beleidsvragen hebben wij een divers aanbod, zowel voor beleidsevaluatie als beleidsontwikkeling.

Lees meer Toon minder
VanMontfoort heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met VanMontfoort

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.