Van Schaik Elektrotechniek

2 openstaande vacatures

Contact Bedrijfswebsite Telefoonnummer

Wij zijn een gecertificeerd elektro technisch installatiebedrijf en werken vanuit Harmelen in het hart van Nederland. Met ruime ervaring timmeren wij al vele jaren succesvol aan de weg. Wij besteden veel aandacht aan onze diensten en producten. En wij werken met een enthousiast en vakkundig team dat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat.

Ons streven is om samen met u een succesvolle en jarenlange relatie op te bouwen. Dit doen wij door onze heldere afspraken na te komen en de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren voor een eerlijke en redelijke prijs. Vanuit onze magazijn in onze hoofdvestiging hebben wij veelal alle benodigde producten voor installatie, onderhoud en revisie op voorraad. Zo kunnen wij snel en adequaat inspelen bij eventuele calamiteiten.

Zoekt u een gecertificeerd elektricien in de regio Woerden of Utrecht voor uw bedrijfspand of voor uw (luxe) woonhuis? Bekijk onze diensten voor meer informatie en neem contact met ons op!

ONZE WERKWIJZE
Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als professioneel, eerlijk en servicegericht, met oog voor detail. Wij adviseren u helder en vakkundige vooraf, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast houden wij van innovatie en gaan wij graag met onze tijd mee.

Wij werken zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt.

NIEUWE BEDRIJFSNAAM!
Vanaf september 2019 wijzigt onze naam na 30 jaar van Kees van Schaik Elektrotechniek naar Van Schaik Elektrotechniek. U zult stapsgewijs onze bedrijfsuitingen zien veranderen naar onze nieuwe naam en logo.

Lees meer Toon minder

Contact opnemen met Van Schaik Elektrotechniek

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.