Woerdens Wijnhuis

Geen openstaande vacatures

Ervaring in de wereld van wijn!
Woerdens Wijnhuis voorheen Wijnwinkel Saudade.

Begonnen als een klein winkeltje van slechts enkele vierkante meters met uitsluitend Portugese wijn. Echter nadat de winkel een jaar open was kregen we de kans om de winkel uit te breiden met een proeflokaal. Een proeflokaal van drie keer de grote van de aanvankelijke winkel.

Als wijnhandelaar hadden we reeds vele wijnen uit verschillende landen in ons magazijn voor horeca en tussenhandel. Deze wijnen konden nu ook worden aangeboden in het proeflokaal. Inmiddels verkopen we meer dan 200 verschillende wijnen uit meer dan 14 verschillende landen!

Het proeflokaal gaf uiteraard ook de mogelijkheid tot het geven van proefavonden. Aanvankelijk begonnen we met simpele proeverijen om dit vervolgens uit te bouwen naar meer diepgang. Inmiddels kun je bij Woerdens Wijnhuis terecht voor erkende wijnopleidingen als SDEN 2 en SDEN 3 en voorzien we verschillende sommeliers van de nodige wijnkennis.

We zijn niet alle dagen van de week open, maar wel alle dagen van de week bereikbaar om wijn te leveren. Vragen en bestellingen zijn ook altijd welkom via mail of Whatsapp.

Lees meer Toon minder
Woerdens Wijnhuis heeft geen openstaande vacatures.

Contact opnemen met Woerdens Wijnhuis

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.