Elektro Internationaal vindt Medewerker Secretariaat via Woerden Werkt: "Ideaal om op fietsafstand van je werk te wonen!"

Succesverhalen

Ondanks de krappe arbeidsmarkt lukt het Woerdense bedrijven nog lokaal personeel te vinden!

In het tweede kwartaal van dit jaar is de spanning op de arbeidsmarkt voor het eerst zó hoog opgelopen dat er meer vacatures zijn dan werklozen (CBS). Extra bijzonder dus dat zoveel Woerdense bedrijven en inwoners elkaar weten te vinden via Woerden Werkt.

We kunnen weer een mooi lokaal succesverhaal delen, dit keer bij Elektro Internationaal. Sandra, de nieuwe medewerker secretariaat van Elektro Internationaal, kwam op Facebook een advertentie tegen van Woerden Werkt met daarin een vacature die haar erg aansprak. Ze besloot de gok te wagen en te solliciteren naar de functie, en met succes!

“Zeker met schoolgaande kinderen is het ideaal om op fietsafstand van je werk te wonen, je houdt natuurlijk veel tijd over omdat je weinig reistijd hebt. Bij de Steinhagense weg staat het in de spits altijd helemaal vast, dus ik heb zelfs een regenpak aangeschaft zodat ik ook als het regent de auto niet hoef te pakken!”

Deel dit bericht

Gerelateerd nieuws

Job-alert instellen

Vul je e-mailadres in en je wordt op de hoogte gehouden van nieuwe vacatures op basis van jouw zoekopdracht.

VakgebiedWe gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.